پوزیشن فاندامنتال بلند مدت یعنی این:
می دانیم زمانی که نرخ بهره ی یک پول اعلام شود اگر افزایش یا کاهش یابد بدون توجه به نوسانات لحظه ای روند نهایی آن مشخص است یعنی با کاهش نرخ بهره (جدا از تاثیرات دیگر آن از نظر تورم و صادرات و واردات و ... )مستقیما ارزش آن پول کاهش می یابد چون نگه داشتن آن ارز بهره ی بانکی کمتری نصیب خریداران آن خواهد کرد.
بنابراین حداقل تاجران معاملات cary شروع به فروش آن ارز می کنند و آن شروع به نزول می کند.
فرض کنید مانند پوند امروز تا این لحظه قرار است بیش از 350 پیپ سقوط کند می بینید که در سریع ترین حالت حدود 120 پیپ آن در یک ربع اول اتفاق می افتد و در آن مدت فرصت دارید نرخ قبلی و جدید تورم را مقایسه و نتیجه گیری کرده و سپس اقدام به فروش نمایید .
این پوزیشن باز می ماند ودر کارکشن ها هم به آن دست نمی زنیم تا خبر بعدی یا تغییر اوضاع و احوال که آن هم با پیگیری اخبار جهان حاصل می شود . ( مانند خبر جنگ - صدور قطعنامه - بیانیه اوپک - سخنرانی یک شخص تاثیرگذار مانند برنانکه - اتفاقی خاص برای ارز مقابل - ... )
و چون بنده تا به حال چنین کاری نکرده ام آنچه در این مورد نوشته ام تجربی نبوده و بر اساس تئوری ها است .
اما پوزیشن 400 پیپی : باید تکنیکالی بوده و نه مطلقا تکنیکالی . باید مسائل فاندانتالی مانند اخبار مهم اقتصادی (level A) نیز در نظر گرفته شود.
مثلا نزول پوند تا دیروز بر اساس قدرت گرفتن دلار بوده است و امروز اخبار بد اقتصادی انگلستا ن در زمانی که روند احیایی ارزهای دیگر در حال آغاز بود باعث نزولی تا حدود 50% مقدار نزول قبلی پوند شد.
ادامه دارد ...
عالی بود
خواهش می کنم.لطف دارین.
مثلا می توان پیش بینی کرد که در چه نقطه ای بای لیمیت پوند فرانک رابگذاریم ۰۰۲۱/۲ یا ۲۰۰/۲ یا ۰۱۰۶/۲ یا ....؟ یا ایا پیش بینی برخی ها در مورد نزول پوند دلار تا ۷۵۰۰/۱ یا یورو/ین تا ۰۰/۱۵۲ قابل اعتنا هست یا نه ؟
ببخشید من دیشب وبلاگم را چک نکردم . به زودی پاسخ می دهم...
با سلام
مطالب جدیدی رو
گذاشتم لطفا بازدید
کنید
صدرا امانی
سلام
خوبه. لینکتون کردم
با سلام
مطالب جدیدی رو در وبلاگ گذاشتم
صدرا امانی
با سلام
مطالب جدیدی رو گذاشتم